Atelier Rebul

Atelier Rebul

Uw Badkamer in een nieuw kleedje

De badkamer volledig tot in de puntjes renoveren, is voor vele mensen noodzakelijk. Van jonge koppels die een ouder huis kopen, tot gezinnen die willen vernieuwen en ouderen die nood hebben aan wat meer gebruiksgemak. Bij ons kan iedereen terecht. Samen met de klant worden alle mogelijkheden overlopen en werken wij een badkamer uit op ieders budget en visie van A tot Z.

Van nieuwe leidingen en kraanwerk tot gyproc plaatsen en het verven van een plafond.Een familiebedrijf als enige aanspreekpunt, dat is onze sterkste troef.

Voegarme douches 

Heel  wat mensen zijn het onderhoud van hun badkamer beu. Loskomende siliconen, verkleurde voegen, vochtige muren, enz… Daarom heeft RenoVille zich gespecialiseerd in het werken met XXL-tegels. Dankzij de grootte van de platen krijg je douches en badkamers waarbij het aantal voegen tot een minimum worden beperkt, hetgeen de waterdichtheid en onderhoud ten goede komt. Ook voor het design van de badkamer is er geen probleem aangezien deze tegels en platen in alle mogelijke kleuren en ontwerpen beschikbaar zijn.

Aarzel dus zeker niet om een kijkje te komen nemen in onze toonzaal of om vrijblijvend een afspraak te maken. “Iedereen van harte welkom”.

Atelier Rebul

De geschiedenis van deze huidverzorgings- en geurproducten gaan terug tot Istanbul 1938, waar de Franse apotheker Jean Cesar Rebul zijn zaak opstart.
Deze zaak groeide razendsnel met één product als uitschieter: REBUL Lavanda. Een Eau de Cologne gemaakt van lavendelbloemen uit de tuin van Mr. Reboul.

Sindsdien is men doorgegaan met het creëren van gespecialiseerde producten en formules om te voldoen aan gezondheids- en schoonheidsbehoeften van zijn miljoenen klanten. Een belangrijk detail is dat voor deze producten geen chemicaliën worden gebruikt maar enkel natuurlijke ingrediënten.

Door ons geloof in dit merk mogen wij ons een verdeler noemen waarbij onze klanten kunnen genieten van dit uitgebreid assortiment in onze toonzaal.
Een extra troef voor u badkamer op te frissen, jezelf te verwennen of als cadeau voor vrienden en familie.

Contacteer ons

BLOG

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u beroep doen op onze expertise voor het realiseren van uw droom? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

contacteer ons