Onze aanpak

Onze aanpak

Uw Badkamer in een nieuw kleedje

De badkamer volledig tot in de puntjes renoveren, is voor vele mensen noodzakelijk. Van jonge koppels die een ouder huis kopen, tot gezinnen die willen vernieuwen en ouderen die nood hebben aan wat meer gebruiksgemak. Bij ons kan iedereen terecht. Samen met de klant worden alle mogelijkheden overlopen en werken wij een badkamer uit op ieders budget en visie van A tot Z.

Van nieuwe leidingen en kraanwerk tot gyproc plaatsen en het verven van een plafond.Een familiebedrijf als enige aanspreekpunt, dat is onze sterkste troef.

Voegarme douches 

Heel  wat mensen zijn het onderhoud van hun badkamer beu. Loskomende siliconen, verkleurde voegen, vochtige muren, enz… Daarom heeft RenoVille zich gespecialiseerd in het werken met XXL-tegels. Dankzij de grootte van de platen krijg je douches en badkamers waarbij het aantal voegen tot een minimum worden beperkt, hetgeen de waterdichtheid en onderhoud ten goede komt. Ook voor het design van de badkamer is er geen probleem aangezien deze tegels en platen in alle mogelijke kleuren en ontwerpen beschikbaar zijn.

Aarzel dus zeker niet om een kijkje te komen nemen in onze toonzaal of om vrijblijvend een afspraak te maken. “Iedereen van harte welkom”.

Wat we doen

Op maat van uw budget

De badkamer volledig tot in de puntjes renoveren, is voor vele mensen noodzakelijk. Van jonge koppels die een ouder huis kopen, tot gezinnen die willen vernieuwen en senioren die nood hebben aan wat meer gebruiksgemak.

Bij ons kan iedereen terecht. Samen met u worden alle mogelijkheden overlopen en werken wij een badkamer uit op uw budget en visie.

Op maat van uw stijl

Vanaf het ontwerp wordt er samen nagedacht over de stijl en indeling van de badkamer. Dit kan gaan van klassiek en landelijk tot modern en strak.

Vervolgens helpen we bij de keuzes van zowel het sanitair, tegels als keramische platen en wordt alles gegoten in een duidelijke en overzichtelijke offerte.

Op maat van uw wens

Na akkoord zal uw project worden ingepland en zorgen wij voor een complete make-over van uw badkamer.

Dit gaat van het uitbreken van de badkamer en het voorzien van nieuwe leidingen tot de tegelwerken, afwerking van de badkamer en verfwerken van het plafond. Gedurende al deze werken zijn wij het enige aanspreekpunt.

BLOG

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u beroep doen op onze expertise voor het realiseren van uw droom? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

contacteer ons