Decoratie en interieur

Decoratie en interieur

Uw Badkamer in een nieuw kleedje

De badkamer volledig tot in de puntjes renoveren, is voor vele mensen noodzakelijk. Van jonge koppels die een ouder huis kopen, tot gezinnen die willen vernieuwen en ouderen die nood hebben aan wat meer gebruiksgemak. Bij ons kan iedereen terecht. Samen met de klant worden alle mogelijkheden overlopen en werken wij een badkamer uit op ieders budget en visie van A tot Z.

Van nieuwe leidingen en kraanwerk tot gyproc plaatsen en het verven van een plafond.Een familiebedrijf als enige aanspreekpunt, dat is onze sterkste troef.

Voegarme douches 

Heel  wat mensen zijn het onderhoud van hun badkamer beu. Loskomende siliconen, verkleurde voegen, vochtige muren, enz… Daarom heeft RenoVille zich gespecialiseerd in het werken met XXL-tegels. Dankzij de grootte van de platen krijg je douches en badkamers waarbij het aantal voegen tot een minimum worden beperkt, hetgeen de waterdichtheid en onderhoud ten goede komt. Ook voor het design van de badkamer is er geen probleem aangezien deze tegels en platen in alle mogelijke kleuren en ontwerpen beschikbaar zijn.

Aarzel dus zeker niet om een kijkje te komen nemen in onze toonzaal of om vrijblijvend een afspraak te maken. “Iedereen van harte welkom”.

Een badkamer renoveren is een eerste stap naar meer comfort en luxe

De badkamer is uiteindelijk een plek waar de meesten hun dag beginnen en ook weer eindigen voordat ze naar bed gaan. Een goede start begint hier, maar het is ook een plek om tot rust te komen na een drukke dag. Even douchen, ontspannen in bad of gewoon de avondroutine doorlopen.

Een plek die in balans moet zijn en vraagt om de juiste decoratie die daarbij kan helpen. Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Wij hebben een eigen collectie aan accessoires en attributen om uw badkamer net dat tikkeltje meer te geven om tot rust te komen.

Contacteer ons

BLOG

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u beroep doen op onze expertise voor het realiseren van uw droom? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

contacteer ons